Tent - in to the wild

Tentkaartje - 10 x 12 cm - FOLIE OPTIE

Geboortekaartje in to the wild - tipi kaart

Geboortekaartje met minimalistisch getekende giraffe en neushoorn in tentvorm, Dit tent kaartje (ook wel tipi kaart genoemd) heeft een formaat van 12 x 10 cm (staand) in de stijl van de "in to the wild" collectie. De tekeningen stralen eenvoud uit en zijn getekend met lijnen. Kies je eigen diertje of combinatie van diertjes in de beeldbank van deze collectie.

 

De vouwlijnen zorgen er voor dat je het kaartje makkelijk kunt vouwen en dat er een unieke vorm ontstaat. Dit kaartje kun je aan de bovenzijde vast maken met een leuke paperclip, een klein knijpertje of met een gaatjestang.

 

Tip; geef de binnenzijde een mooi contrasterende kleur of een passende net wat donkerdere kleur. Je kunt (optioneel) ook folie toevoegen aan dit kaartje voor een glimmend effect.

 


PROEFKAARTJE

Bestel een proefkaartje voor de juiste look & feel van dit kaartje. Een proef van dit kaartje ontvang je met maar 1 rillijn in het midden, de extra rillijnen worden bij een oplage natuurlijk wel toegevoegd, 
 

PAPIERADVIES

Maarliefst 6 papiersoorten heb ik voor dubbele kaarten (met folie 2). Mijn favorieten zijn extra wit, klassiek papier of het mooie stevige cotton. Lees meer over het papier...


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem contact met mij op als je hulp nodig hebt.


De levertijd met deze rillijnen is ietsje langer vanwege de luxe afwerking, 2-3 werkdagen. Kies je voor de folie optie is de levertijd 3-4 werkdagen.

of zet op je verlanglijstje
  • Tentkaartje - 10 x 12 cm - FOLIE OPTIE

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code