Meer uit deze serie

Konijn met gansje

10x21 cm enkel - FOLIE OPTIE

Geboortekaartje met trots konijntje bij mini gansje

Geboortekaartje met een lief konijntje dat trots zijn ballon komt brengen naar het kleine baby gansje. Het is tenslotte feest!..

De collectie "Make it your own" is gemaakt met aquarel. Lieve, kinderlijke illustraties met een speels handgetekend sfeertje staan stuk voor stuk in de beeldbank om zelf jullie mooiste kaartje mee te maken.


PAPIERADVIES

Maarliefst 7 papiersoorten zijn er voor enkele kaarten. Voor een stevig gevoel kies je voor 1 van de dikke papiersoorten. Wil je bijzonder folie gebruiken (bijvoorbeeld voor de naam) dan heb je de keuze uit 2 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...
 

Je kunt een voorbeeldkaartje bestellen met de foliekleur van jouw keuze. Je kunt ook een gewone proefdruk bestellen van jouw kaartje.
 


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem contact met mij op als je hulp nodig hebt.


Kies je voor folie op je kaartje dan is de levertijd wat langer vanwege de luxe afwerking, 3-4 werkdagen.

 

of zet op je verlanglijstje
  • 10x21 cm enkel - FOLIE OPTIE

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code