VARIANTEN OP DIT DESIGN

Geboortekaartje houten bootje - aquarel

10x21 cm enkele kaart - houten bootje

Geboortekaartje houten bootje - aquarel

De door ons handgemaakte aquarel achtergrond in de kleur "zee" geeft een lief sfeertje mee aan deze kaart. We combineerde dit design met een ECHT stoer houten bootje voor een contrasterende en bijzondere combinatie.De achtergrond vind je in de beeldbank in alle 10 onze favoriete kleuren en kun je dus heel makkelijk aanpassen.

 

De bootjes bestel je in onze Stylshop. Laat de bootjes wat eerder "uitvaren" omdat de levertijd langer kan zijn dan van de geboortekaartjes. De bootjes plak je heel eenvoudig op de kaart met reguliere vanallesennogwatlijm.
 

De tekst "it´s a boy" vervang je in de beeldbank door "it´s a girl" (indien nodig natuurlijk) maar je kunt ons ook een eigen tekstuele wens door geven door hier onder te klikken op "HULP NODIG?". Geef ons je tekswens en we zetten deze in jullie kaart.
 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. Ook zijn er voor enkele kaarten dikkere papiersoorten beschikbaar die net wat meer body geven aan deze enkele kaart. 

of zet op je verlanglijstje
  • 10x21 cm enkele kaart - houten bootje

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 04-06-2020
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code