Creëer samen met deze grafische ontwerpers het allermooiste kaartje

15 February 2018 / Spreddle

Inspiratie nodig voor een geboortekaartje of een trouwkaart? De creatieve grafische ontwerpers Linda Boon, Linda Steenwijk en Inge van Tienhoven van Bloom09 helpen je graag. Illustreren en ontwerpen zijn onze grootste passies. Samen met jou creëren we het allermooiste kaartje.

 

Nieuwe grafische ontwerpers

Bloom09 is opgericht door Linda Boon in 2009 en is sindsdien alleen maar groter geworden. Haar zelfontworpen mooie designs werden goed ontvangen door de klanten. “Ik wilde Bloom09 graag verder laten groeien. Daarom kwam de grafische ontwerper Linda Steenwijk er in 2015 bij en Inge van Tienhoven in 2017. Ze hebben allebei een eigen stijl, waardoor we nog uniekere kaartjes kunnen ontwerpen”, aldus Linda.

 

“Wij streven naar een fijne samenwerking en helpen jou met veel plezier om een klein waardevol gelukje te maken.”

 

Ik wil meer weten!

 

 

Verschillende stijlen

Doordat de ontwerpsters allemaal hun eigen stijl hebben, vind je op onze website een zeer groot aanbod op het gebied van geboortekaartjes en trouwkaarten. Er is voor elk wat wils. Linda Boon tekent voornamelijk realistische en rustige tafereeltjes. Linda Steenwijk tekent lieve en knusse ontwerpen: “Ik maak graag illustraties waar klanten blij van worden en een warm gevoel van krijgen.” Inge gaat zeer ambachtelijk te werk: “Door middel van printmaking, ambachtelijk printen, maak ik unieke designs. Zo ben ik pas geleden naar het bos gegaan om bladeren te rapen en met een speciale druktechniek druk ik de bladeren in verschillende kleuren op kaartjes. Dit zorgt voor een heel mooi en natuurlijk effect.”

 

Eigentijds kaartje

Tijdens het ontwerpen hebben we altijd de trends van nu in ons achterhoofd. We gaan met de tijd mee en volgen de mode op de voet. Linda Boon: “Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een eigentijds kaartje versturen, waarin onze eigen stijl en zijn of haar persoonlijke smaak in zijn verweven.”

Ik wil meer weten!

 

 

Zelf babykaartje of huwelijksaankondiging maken

Op onze website kun je zelf aan de slag om een baby kaartje of huwelijksaankondiging te maken. Met behulp van de beeldbank laat je je inspireren door onze handgemaakte designs. Vervolgens stel je in de online editor je eigen kaartje samen. Wij staan voor je klaar om je te helpen en tips te geven als dat nodig is. Linda Boon: “Wij streven naar een fijne samenwerking en helpen jou met veel plezier om een klein waardevol gelukje te maken.”

Ik wil meer weten!

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.