Iedere unieke gebeurtenis verdient een persoonlijk, zelfgemaakt kaartje

07 June 2018 / Spreddle

Bloom09 is niet zomaar een ontwerpstudio. Wij vinden het belangrijk onze klanten zoveel mogelijk te betrekken bij het ontwerpproces. Gebeurtenissen zoals de geboorte van je baby of trouwen met de liefde van je leven maken we speciaal met persoonlijke, zelfgemaakte kaarten. Eigenaresse en ontwerpster Linda Boon: “We luisteren aandachtig naar de wensen van onze klanten en maken mooie, lieve en kwalitatief uitstekende producten. Iedereen wordt er blij van wanneer ze je kaartje op de mat vinden.”

 

Zelf kaarten maken programma

“Bij een persoonlijke gebeurtenis hoort een persoonlijk kaartje. Daarom zit er bij onze website een programma waarmee klanten zelf hun kaarten kunnen maken. Hun inspiratie en de onderdelen voor de kaart halen ze uit onze beeldbank waar we dagelijks unieke illustraties aan toevoegen.”

 

“We hebben voornamelijk mailcontact, maar soms komen klanten langs. Dat vinden we erg leuk, want dan kunnen we meegenieten met de mooie gebeurtenis die ze in het vooruitzicht hebben.”

 

Ik wil meer weten

 

 

Grafische ontwerpers

Onze grafische ontwerpers Linda Boon, Linda Steenwijk en Inge van Tienhoven staan met plezier voor je klaar om je te helpen. Met hun creativiteit en grafische professionaliteit geven ze tips die je bruidskaart of baby kaartje zo speciaal mogelijk maken. Linda Boon: “We hebben voornamelijk mailcontact, maar soms komen klanten langs. Dat vinden we erg leuk, want dan kunnen we meegenieten met de mooie gebeurtenis die ze in het vooruitzicht hebben.”

 

Een bijzondere huwelijksaankondiging

Zo kwam er een tijdje terug een stel bij ons dat ging trouwen in een kasteel. Deze bijzondere locatie moest terugkomen in de trouwkaart. Op allerlei manieren hebben we motiefjes van het kasteel verwerkt. “Naast het mooie kasteel tekende ik hun hond na. Ze wilde dat hij ook een plek op de kaart kreeg”, aldus Linda Steenwijk. De kaart werd afgewerkt met een takje lavendel. Zo zag de huwelijksaankondiging er niet alleen prachtig uit; hij rook ook heerlijk!

 

Ik wil meer weten

 

 

De ideale partner

Bloom09 is dus de ideale partner om een unieke geboortekaart of trouwkaart te maken. De kaarten zijn handgemaakt en je kunt er zelf ook nog een persoonlijke touch aan toevoegen in de online editor. Linda Boon: “Creatief bezig zijn is onze grootste passie. Als we dit samen met onze klanten kunnen delen is dat extra bijzonder. Dan groeit daar iets heel moois en onvergetelijks uit.”

 

Ik wil meer weten

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.