“Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt”

27 September 2018 / Spreddle

Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Maar Linda Boon, eigenaresse van Bloom09 wel. Van jongs af aan zat ze al met haar schetsboek op schoot en maakte de mooiste en leukste tekeningen. “Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om met Bloom09 te beginnen”, aldus Linda.

 

Een eigen bedrijf

De creatieve ontwerpster hield zich eerst bezig met de huisstijl van het toenmalige bedrijf waarvoor ze werkte. Maar ze wilde van het zakelijke ontwerpen af. Geboortedrukwerk en het maken van trouwkaarten trok haar meer en meer. Ook wilde ze altijd al een eigen bedrijf beginnen. “Ik zei mijn baan op en daarna ging het in een vogelvlucht. In 2009 werkte ik nog vanuit huis, maar een paar jaar later kon ik al een bedrijfspand betrekken. Dit pand werd al snel te klein en toen verhuisde Bloom09 naar waar we nu zitten, in Moordrecht. Ik nam toen ook de stap om Linda Steenwijk in dienst te nemen.”

 

“Hoe bijzonder is het als er een zelfgemaakt kaartje op de deurmat belandt bij de genodigden van je bruiloft of het kraambezoek?”

 

Ik wil meer weten!

 

 

Zelf kaarten maken met programma

In 2014 begon Linda Boon de online beeldbank. Hierin verzamelt ze alle handgemaakte unieke designs. Het idee was om klanten met behulp van de online beeldbank en een online editor zelf kaarten te laten maken. “Dit is best uniek. Je kunt op veel websites baby kaartjes of huwelijksaankondigingen kopen, maar niet zelf kaarten maken met een programma. Linda: “Hoe bijzonder is het als er een zelfgemaakt kaartje op de deurmat belandt bij de genodigden van je bruiloft of het kraambezoek?”

 

Totaalproduct bruidskaarten en baby kaartjes

Nu ook Inge van Tienhoven aan het team is toegevoegd zijn er nog meer mogelijkheden om bijzondere illustraties te maken. “We streven ernaar om de beeldbank zo vol mogelijk te zetten met onze handgemaakte designs. Klanten kunnen zo kiezen uit talloze verschillende stijlen, patronen en tafereeltjes. Nu leveren we klanten al een totaalproduct door mee te denken met de verzendmogelijkheden en de mogelijkheid te bieden om specials te maken zoals Pocketfolds. Dit willen we graag uitbreiden. Zo zullen er in de toekomst nog meer bruidskaarten en baby kaartjes van ons in samenwerking met de klanten verschijnen. Linda: “Op dit moment ben ik al erg blij dat we zoveel hebben bereikt. Ik ben echt trots op ons team!”

 

Ik wil meer weten!

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.