In deze ontwerpstudio creëert Bloom09 al haar unieke illustraties

22 November 2018 / Spreddle

Waar worden al die mooie handgemaakte illustraties in de beeldbank van Bloom09 gemaakt? Dat kan alleen maar op een inspiratievolle plek. Hun ontwerpstudio in Moordrecht. “Ik ben erg blij dat ik deze fijne werkplaats een paar jaar geleden heb kunnen betrekken”, aldus eigenaresse en ontwerpster Linda Boon.

 

Ontwerpstudio

“Ik heb gekozen voor een informele en open opstelling van de tafels. Zo zitten we met zijn drietjes bij elkaar en kunnen we gemakkelijk met elkaar overleggen”, zegt Linda. “We kijken vaak mee met elkaars projecten zodat de kaarten zo mooi mogelijk worden. Samen bereik je meer dan alleen.” In de ontwerpstudio liggen allerlei tekenmaterialen waar de grafische ontwerpers hun designs schetsen. Vervolgens digitaliseren ze deze op de computer. Linda: “We maken gebruik van handige software zoals Photoshop en Illustrator. Hier kun je echt de mooiste illustraties mee maken.”

 

“We kijken vaak mee met elkaars projecten zodat de kaarten zo mooi mogelijk worden. Samen bereik je meer dan alleen.”

 

Ik wil meer weten

 

 

Unieke baby kaartjes en huwelijksaankondigingen

Als je de ontwerpstudio binnenstapt zie je de baby kaartjes en huwelijksaankondigingen overal staan. Stijlvolle trouwkaarten met pioenrozen, knipkunst en Shibori patronen. Je kunt er ook de Pocketfolds bewonderen: speciale, unieke setjes met daarin alle informatie voor de bruiloft. Een echt presentje als dit op je deurmat valt. Als je de baby kaartjes ziet smelt je hart door de schattigste diertjes en lieflijkste patroontjes.

 

Trouwkaart ontwerpen en baby kaartje maken

Het is zeker de moeite waard onze website te bekijken. Hier kun je nog veel meer van onze handgemaakte ontwerpen en creaties vinden. De schattige diertjes en mooie bloemen van Linda Steenwijk en Linda Boon, het ambachtelijke drukwerk van Inge van Tienhoven: ze zijn daar allemaal zichtbaar. Bovendien is het mogelijk om zelf aan de slag te gaan in de kaarten editor om een persoonlijke kaart te maken. Je eigen trouwkaart ontwerpen en je baby kaartje maken. Hoe bijzonder is dat? Wij helpen je hier graag bij. Make it your own!

 

Ik wil meer weten

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.