Wij maken van een huwelijksaankondiging of geboorte een tastbare herinnering

12 april 2018 / Spreddle

Een trouwkaart of een geboortekaartje verstuur je niet elke dag. Zo’n unieke gebeurtenis mag op een bijzondere en persoonlijke manier worden aangekondigd. Het creatieve grafisch ontwerpbureau Bloom09 maakt van jouw onvergetelijke moment een tastbare herinnering.

 

Zelf kaarten maken op de computer

“Wij vinden het belangrijk dat klanten veel inspraak hebben. Zodoende hebben we het mogelijk gemaakt dat ze zelf kaarten maken op de computer met behulp van onze illustraties in de beeldbank. Onze slogan is daarom: ‘Make it your own!’”, aldus eigenaresse Linda Boon. Wij, Linda Boon, Linda Steenwijk en Inge van Tienhoven, staan met alle plezier voor je klaar om je te helpen bij het maken van je baby kaartje of bruidskaart.

 

“We maken gebruik van verschillende technieken. Shibori is bijvoorbeeld een bijzondere techniek waarmee de meest waanzinnige patronen ontstaan.”

 

Ik wil meer weten

 

 

Persoonlijk baby kaartje

Is er een baby op komst? Voor het maken van een persoonlijk baby kaartje hebben we talloze mogelijkheden. “Lief, stoer, handgetekend, modern, mooi minimalistisch: alles is mogelijk”, aldus Linda. In de beeldbank vind je bijvoorbeeld de KRIJT-collectie. Deze bestaat uit verschillende bijzondere dieren waarbij de basis door ons op een speelse en lieflijke manier met krijt is getekend. Met onze collectie Woodland kun je ook een mooi baby kaartje maken. De illustraties zijn handgetekend en vol met grappige details. Je kunt bijvoorbeeld voor een stoere beer gaan met de naam van jullie baby in de ballon. Super sweet!

 

Een huwelijksaankondiging op jouw manier

Naast babykaartjes kunnen we je helpen om unieke bruidskaarten te ontwerpen. Samen met jou maken we een persoonlijke en gave huwelijksaankondiging. “Onze bruidskaarten zijn verrassend, stijlvol en bij voorkeur met bloemen. We maken gebruik van verschillende technieken. Shibori is bijvoorbeeld een bijzondere techniek waarmee de meest waanzinnige patronen ontstaan.” Shibori werkt als volgt: stoffen worden aan elkaar gebonden met kleine touwtjes in allerlei vormen. Dit dopen we dan in een bad vol inkt. Het doet denken aan de Ibizza stijl. Je kunt ook voor knipkunst gaan. Denk aan een boom die net lijkt uitgeknipt, vol met fijne details. Heb je de verstopte ring al gevonden?

 

Ik wil meer weten

 

 

Pocketfold

Wil je je bruidskaart op een heel speciale manier aankleden? Dit kunnen we voor je realiseren met een stijlvolle pocketfold. Een pocketfold is een mooi item om je bruidskaart exclusief aan te kleden. De sets leveren we met een trouwkaart en 3 inlegkaarten en zijn eenvoudig in elkaar te zetten. Je kunt hem sluiten met een mooi lint, een touw, raffia of bakerstwine. Zo maak je van je huwelijksaankondiging een presentje!

 

Ik wil meer weten

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.