Zelf een huwelijkskaart of baby kaartje ontwerpen doe je zo!

02 August 2018 / Spreddle

Mensen vinden het over het algemeen extra speciaal wanneer ze een zelfgemaakte kaart op de deurmat krijgen. Dit kost echter veel tijd en moeite. Zeker wanneer je de lange lijst van voorbereidingen voor een trouwerij of geboorte helemaal moet afwerken. Laat je daarom helpen door het grafische ontwerpbureau Bloom09. Wij hebben een uitgebreide online beeldbank waarmee je zelf aan de slag kunt. Kom je er even niet uit? Dan helpen Linda Boon, Linda Steenwijk en Inge van Tienhoven je graag.

 

“Klanten vinden het echt leuk dat wij hen de gelegenheid geven zelf een kaart te maken.”

 

Ik wil meer weten!

 

 

Creatieve grafische ontwerpers

De beeldbank wordt dagelijks gevuld door onze creatieve grafische ontwerpers. Allemaal hebben ze hun eigen project. Zo was Linda Steenwijk laatst bezig met Afrikaanse dieren. “Ik schets als eerste het dier met een pen op papier. Vervolgens maak ik het ontwerp digitaal in Photoshop. Ik voeg daarna allerlei patroontjes aan het ontwerp toe, maar ik kan er natuurlijk ook voor kiezen het rustig te houden. Dat ligt aan de wens van de klant.”

 

Printmaking

Inge gaat op een andere wijze te werk. Zij gebruikt de printmaking techniek waarmee ze uniek en ambachtelijk drukwerk maakt. “Je kunt echt allerlei voorwerpen onder de pers leggen: rietjes, veertjes en op dit moment ben ik met bladeren bezig. De kaarten krijgen zo een mooie, natuurlijke stijl.”

 

Ik wil meer weten!

 

 

Kaartjes maken op de computer

Dankzij onze uitgebreide online beeldbank kun je kaartjes maken op de computer. Als je in de beeldbank komt vind je de designs van onze ontwerpers. Deze selecteer je en vervolgens ga je aan de slag in de gebruiksvriendelijke kaartjes editor. Hier plaats je de tafereeltjes waar je ze hebben wilt, je kunt een tekstje maken, de achtergrond een andere kleur geven, een foto die je zelf hebt gemaakt uploaden, oftewel: je kunt daar maken wat je wilt. “Klanten vinden het echt leuk dat wij hen de gelegenheid geven zelf een kaart te maken. Hun bruidskaart of baby kaart is hierdoor heel persoonlijk”, aldus Linda Boon.

 

Proefkaart en mooi verzenden

Denk je dat je tevreden bent over het resultaat? Bestel dan bij ons een gratis proefkaart. Als je de kaart in handen hebt kun je pas echt zien of je er blij mee bent. Zo niet? Dan ontwerp je gewoon verder. Als je akkoord gaat, ben je toe aan de volgende stap: mooi verzenden. Op onze website kun je allerlei mooie enveloppen vinden. Met behulp van de beeldbank kun je ook toepasselijke sluitstickers en etiketten maken. Linda Boon: “Het is wachten op de complimenten van de ontvangers wanneer de kaart op de deurmat valt!”

 

Ik wil meer weten!

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.