Welkom bij Bloom09 kaarten!

Mooi en bijzonder drukwerk, lieve en vrolijke kaarten met handgetekende illustraties op mooie papiersoorten. Welkom op Bloom09.nl! 

Hier vind je unieke geboortekaartjes en trouwkaarten die jij zelf helemaal naar eigen wens kunt afmaken. Bekijk de collecties en kies jouw favoriete illustraties. Hoe persoonlijker gemaakt, hoe mooier jouw kaart.

Share what makes your heart bloom!

Volg @bloom09kaarten op instagram

Wat voor stijl past bij jullie geboortekaartje?

Bloom09 geboortekaartjes en trouwkaarten


Ben jij op zoek naar een origineel geboortekaartje of bijzondere trouwkaart? Bij Bloom09 hebben we een mooie collectie kaarten met eigen vormgeving en handgemaakte illustraties. Zelf een leuk idee? In onze editor kan je een compleet eigen ontwerp samenstellen met alle illustraties uit de beeldbank. Zo wordt jouw kaart echt een feestje!

Want wat is er nou mooier dan een bruiloft te mogen vieren? Of dan de aankondiging van je pasgeboren kindje? De kaart blijft altijd een tastbare herinnering aan deze periode, daarom is het ook zo leuk om er écht wat moois van te maken.

Natuurlijk wil je deze bijzondere boodschap delen met al je vrienden, familie en kennissen op een manier die helemaal bij jullie past. Graag inspireer ik jullie daarom bij het maken van jullie eigen unieke geboorte- of trouwkaart. Heb je wensen of ideeën; of kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met mij op!

Ontwerp zelf jouw mooiste kaart


Een lief geboortekaartje met diertjes, stoere trouwkaarten, gevouwen trouwkaarten; kaartjes met een lieve of grappige illustratie; op Bloom09.nl vind je de mooiste ontwerpen die jou op weg helpen. Wanneer je een geboorte- of trouwkaart hebt uitgezocht ga je zelf aan de slag in onze editor. Hier kan je belangrijke informatie toevoegen zoals de teksten, namen, tijdstippen en ander details.

Het geboortekaartje is snel besteld


Is je ontwerp OK? Dan kan je doorgaan naar de volgende stap en je kaart opslaan of bestellen. In je eigen account kan je het ontwerp bewaren om ze later verder te bewerken. Heel handig, want zo kan je een geboortekaartje klaar hebben staan en wanneer jullie kindje geboren is hoef je alleen maar de naam, tijdstip, gewicht, lengte, en/of geboorteplaats toe te voegen en kan je het kaartje gelijk bestellen.

 

Extra bijzonder kaartje


Bijzonder drukwerk; we zijn er gek op! Mooie papiersoorten; afwerkingen; coatings; contrasten met enveloppen; er kunnen zoveel dingen helpen jouw persoonlijke boodschap écht voel- en tastbaar te maken. We hebben verschillende mooie papiersoorten om uit te kiezen en een aantal extra’s in de shop om jullie kaart helemaal af te maken. Mis je iets of heb je een andere vraag? Laat het ons weten!