Verberg filters

Hulp Nodig?

06 141 80 243
(ook via whats-app)

Gratis kaartje?

code PROE15

Waxzegel met plakstrip

Waxzegel met plakstrip

Opzoek naar een extra detail voor jullie kaart? Je kunt de waxzegel op de kaart plakken als finishing touch of op een pocketfold of kaartmapje als unieke sluiting. Op alle waxzegels zich op de achtergrond een plakstrip, zo bevestig je heel makkelijk de zegel op het papier.

 

Er zijn 3 mooie en verschillende illlustraties waar je uit kunt kiezen maar ook een zegel op maat met naam of illustratie behoort tot de opties. Er is een lief strikje, het takje en de kolibri.

 

Ik maak ze persoonlijk voor jou en met de hand van jouw favoriete illustratie en kleur. Ze zijn er in de kleuren goud, rustiek goud, oud blauw, baby blauw, wit, roze en dennengroen en ze zijn allemaal uniek. Wil je een lakzegel op maat met de naam van jullie baby of jullie initialen in het lettertype van de kaart? Dat kan ook. Super mooi voor een geboortekaartje of als bijzonder detail bij jullie trouwkaart.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code