alle geboortekaartjes
alle trouwkaarten

maak je eigen kaart
unieke vormen
gek op aquarel
altijd een beetje meer

 

It's me!
Rianne

Creatieve duizendpoot en behulpzame praatgraag.

 

Op zoek naar een uniek geboortekaartje of trouwkaart die helemaal bij jullie past?
Bekijk de collectie en maak de kaart helemaal naar eigen wens in de editor.
Make it bloom!

 

Heb je wensen of ideeën; of kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met mij op!Bloom09 Geboortekaarten en trouwkaarten
Graag help ik jou om vorm te geven aan de meest bijzondere geboorte- en trouwkaarten!
Want wat is er nou mooier dan een bruiloft te mogen vieren? Of dan de aankondiging van je pasgeboren kindje? De kaart blijft altijd een tastbare herinnering aan deze periode, daarom is het ook zo leuk om er écht wat moois van te maken.

Natuurlijk wil je deze bijzondere boodschap delen met al je vrienden, familie en kennissen op een manier die helemaal bij jullie past. Graag inspireer ik jullie daarom bij het maken van jullie eigen unieke geboorte- of trouwkaart. Heb je wensen of ideeën; of kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met mij op!

 

Ontwerp jouw mooiste kaart
Een kleurrijk geboortekaartje, stoere trouwkaart, geboortelabel met lint, gevouwen trouwkaarten; kaartjes met een lieve of grappige illustratie; op Bloom09.nl vind je de mooiste ontwerpen die jou op weg helpen. Wanneer je een geboorte- of trouwkaart hebt uitgezocht ga je zelf aan de slag in onze editor. Hier kan je belangrijke informatie toevoegen zoals de teksten, namen, tijdstippen en ander details.

 

Het kaartje staat klaar
Is je ontwerp OK? Dan kan je doorgaan naar de volgende stap om je kaart te controleren en te bestellen. In je eigen account kan je ontwerpen opslaan om ze later verder te bewerken. Heel handig, want zo kan je een geboortekaartje klaar hebben staan en wanneer jullie kindje geboren is hoef je alleen maar de naam, tijdspit, gewicht, lengte, en/of geboorteplaats toe te voegen en kan je het kaartje gelijk bestellen.

 

Grafisch is magisch
Bijzonder drukwerk; ik ben er gek op! Mooie papiersoorten; afwerkingen; coatings; contrasten met enveloppen; er kunnen zoveel dingen helpen jouw persoonlijke boodschap écht voel- en tastbaar te maken. We hebben verschillende mooie papiersoorten om uit te kiezen en een aantal extra’s in de shop om jullie kaart helemaal af te maken. Mis je iets of heb je een andere vraag? Laat het mij weten!

 

Liefs Rianne
Bloom09 -kaarten-