Geboortekaartje tent - in to the wild

Tentkaartje - 10 x 12 cm

Geboortekaartje in to the wild - tipi kaart

Tent kaart (ook wel tipi kaart genoemd) met het formaat 12x 10 cm (liggend) in de stijl van de "in to the wild" Illustraties. De tekeninge stralen eenvoud uit en hebben leuke details in lijntekening. Kies je eigen diertje of combinatie van diertjes in de beeldbank.

 

De vouwlijnen zorgen er voor dat je het kaartje makkelijk kunt vouwen en dat er een unieke vorm ontstaat. Dit kaartje kun je aan de bovenzijde vast maken met een leuke paperclip, een klein knijpertje of met een gaatjestang.

 

Tip; geef de binnenzijde een mooi contrasterende kleur, aquarel achtergrond of zoals in dit geval de leuke giraffe vlekken. Je kunt (optioneel) ook folie toevoegen aan dit kaartje voor een shiny effect.

 


PROEFKAARTJE

Bestel een proefkaartje voor de juiste look & feel van dit kaartje. Een proef van dit kaartje ontvang je  met maar 1 rillijn, de extra rillijnen worden bij een op;age natuurlijk wel toegevoegd, 
 

PAPIERADVIES

Maarliefst 6 papiersoorten heb ik voor dubbele kaarten (met folie 3). Onze favorieten zijn extra wit, klassiek papier of het mooie stevige cotton. Lees meer over het papier...


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem contact met mij op als je hulp nodig hebt.


De levertijd met folie is ietsje langer vanwege de luxe afwerking, 2-3 werkdagen.

of zet op je verlanglijstje
  • Tentkaartje - 10 x 12 cm

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 02-03-2021
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code