Meer uit deze serie

Regenboog

10x21 cm boog ronding - FOLIE OPTIE

Geboortekaartje regenboog - bijzondere vorm - FOLIE OPTIE

Geboortekaartje met een aquarel regen boog en in een bijzondere vorm. De aquarel achtergrond is er in veel verschillende kleuren zodat je makkelijk zelf een mooie kleur kunt kiezen. De regenboog is er ook in veel verschillende kleurcombinaties. Zo maak je jheel makkelijk en mooi en persoonlijk kaartje. De bijzondere vorm is een subtiele maar unieke eyecatcher. Wil je deze afronding toch niet? Dan kun je mij dat even laten weten, dan zet ik een versie zonder deze boog in je account. 

 

Je kunt er voor kiezen om folie elementen toe te voegen aan deze kaart, maar dat hoeft natuurlijk niet. Alle elementen die je in de kleurstaal folie (zilver, goud, rosé goud of zelfs koper) zet worden glanzend en voelbaar folie.

 


PAPIERADVIES

Maarliefst 7 papiersoorten zijn er voor enkele kaarten. Voor een stevig gevoel kies je voor 1 van de dikke papiersoorten. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 3 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem contact met mij op als je hulp nodig hebt.


De levertijd met folie is ietsje langer vanwege de luxe afwerkronding, 2-3 werkdagen.

 

of zet op je verlanglijstje
  • 10x21 cm boog ronding - FOLIE OPTIE

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code