Geboortekaartje Naam en dieren

Letterpress Look - 15x10 dubbel

Geboortekaartje Naam en dieren

De collectie Letterpress (Look) geboortekaartjes kenmerkt zich door zijn eenvoud en pure, kwalitatieve ontwerpen. Letterpress is eigenlijk een ambachtelijke manier van drukken waarvoor strakke, eigentijdse ontwerpen zich het beste lenen. Leuke illustraties, mooie typografie in zijn bijzondere eenvoud gedrukt.

 

Dit geboortekaartje is een echt letterpress ontwerp! De naam van jullie kindje centraal omringt met leuke diertjes. Je kunt de kleurvan deze kaart helemaal zelf aanpassen als je dat wilt, maar ook met behulp van de beeldbank kun je diertjes verwijderen of juist andere dieren en takjes of bloemetjes toevoegen zodat het helemaal jullie eigen geboortekaartje wordt!

 

Ps: wil je deze kaart op ambachtelijke wijze in echt letterpress (met relief) drukken op 300 grams katoenen papier? Is wel wat kostbaarder maar kan zeker, stuur een mailtje voor een persoonlijke offerte..

 

of zet op je verlanglijstje
  • Letterpress Look - 15x10 dubbel

  • &euro 0,00

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 21-10-2017

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code