Verberg filters
Soort
Trouwkaarten
Type
Speciale afwerking
Kleuren

Hulp Nodig?

06 2478 2612
(ook via whats-app)

Bestel een gratis proefkaart!

Gebruik de actiecode: PROE15

collectie-pocketfoldkaarten

collectie-pocketfoldkaarten

Collectie pocketfoldkaarten met bijkaartjes

Pocketfold uitnodigingen zijn uniek om jullie gasten op een bijzondere manier uit te nodigen voor jullie huwelijk. Verschillende kaarten met verschillende soorten informatie combineer je in het pocketfoldmapje. We hebben uitnodigingen in verschillende stijlen maar bieden ook de mogelijkheid om de inhoud van de pocketfold helemaal zelf te bepalen. Dit kan door te kiezen voor een "zelf maken kaart". 

 

Wat zet je op alle kaarten in de pocketfold?

Als eerste de hoofduitnodiging. Natuurlijk met jullie namen en trouwdatum, wellicht aangevuld met een leuke, pakkende persoonlijke tekst of een gedichtje. De overige uitnodigingen kun je bijvoorbeeld gebruiken voor de officiele uitnodigingstekst, het programma, de locatie, routebeschrijving, informatie van de ceremoniemeester. Niet iedere gast hoeft natuurlijk dezelfde kaarten te ontvangen. Op deze manier kun je de daggasten verrassen met een extra persoonlijk kaartje of wellicht ook het menu dat zal worden geserveerd. Je kunt dus alle kanten op met jullie trouwkaart in de vorm van een pocketfold.


bijzondere gestylde trouwkaarten
fotostrip trouwkaart
zelf je trouwkaart maken
gratis proefkaart
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code