Verberg filters

Hulp Nodig?

06 141 80 243
(ook via whats-app)

Gratis kaartje?

code PROE15


Menukaarten

Styling is tegenwoordig een hele happening rond en op jullie bruiloft en vaak zie je dit ook weer terug op de dinertafel. De tafel versiert met lintjes, touwtjes, takjes, vaasjes, verzin het maar. Daarbij is het natuurlijk ook leuk om het ontwerp van jullie trouwkaarten hier terug te laten komen. Met menukaartjes versieren jullie de tafel en kunnen jullie alle gasten op een leuke manier laten weten wat die avond voor lekkernijen worden geserveerd.

 

Menukaarten hoef je nog niet gelijk met de trouwkaarten te bestellen. Meestal moet er eerst nog een menu worden bepaald & beproefd. Zodra jullie helemaal weten wat er die speciale avond op tafel gaat komen is het tijd om de menukaartjes te gaan bestellen. Op deze pagina vind je 4 verschillende formaten blanco kaarten omdat we het wel zo leuk vinden wanneer jullie een eigen formaat voor jullie menukaarten kunnen kiezen. Bepaal het formaat kaart dat jullie het leukste vinden voor jullie eigen menukaartje. Stuur dan ons dan een mailtje (kan ook al voor jullie het precieze menu weten) en wij zetten een gestylde menukaart naast jullie huwelijkskaart gratis in jullie account.


alle huwelijkskaarten
prijzen
gratis proefdruk menukaartje
levertijden
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code