Verberg filters
Geboortekaartjes
Stijl Geboortekaartje
Type
Kleuren

Hulp Nodig?

06 141 80 243
(ook via whats-app)

Gratis kaartje?

code PROE15

Geboortekaartjes labels

Geboortekaartjes labels

Geboortekaartjes Labels

 

Hoe leuk is het om geen standaard geboortekaartje te versturen om al jullie familie en vrienden te laten weten dat jullie kindje is geboren! Deze bijzondere label geboortekaartjes hebben een unieke vorm en kunnen stuk voor stuk zelf gestyled worden met eigen kleurcombinaties. Bovendien staat de uitgebreide beeldbank tot jullie beschikking om er naast een bijzondere vorm ook een uniek en persoonlijk design van te maken.

 

Geboortekaartjes anno 2017

 

Geboortekaartjes in een labelvorm zijn helemaal anno 2017, zo leuk! Heel makkelijk kun je deze twee kaarten zelf samenbinden en zo een leuk, eigen effect creeeren. Kies bij het bestellen van een gratis proefkaartje voor 1 van onze mooie papiersoorten als linnen, metallic of extra dik papier voor een uniek effect. Met een (twine) touwtje, lintje, raffia of....  verzin het maar, maak je er zelf een super leuk -en bovenal lekker hip- geboortekaartje van. Ook helemaal hip zijn onze geboortekaartjes met foto strip, heel persoonlijk met jullie eigen kindje in de hoofdrol.

 

Naast onze geboortekaartjes labels hebben we natuurlijk ook een hele eigentijdse, hippe collectie kaartjes voor jullie kindje. Bekijk alle geboortekaartjes van Bloom09. De hele collectie kaarten kun je zelf personaliseren door het plaaten van eigen teksten: Ook kies je heel makelijk verschillende lettertypes om een eigen sfeer te geven aan jullie geboortekaartje. En tot slot kun je bij heel veel kaarten beelden verplaatsen, toevoegen en omkleuren. Niet alleen heel makkelijk en fijn maar ook nog eens super leuk om te doen. Zelf de geboortekaartjes ontwerpen voor jullie toekomstige dochter/zoon. Om je te laten inspireren raden we je aan om naast deze label geboortekaartjes ook onze jongens en meisjes geboortekaartjes te bekijken als natuurlijk ook onze eigen beeldbank om een geboortekaartje helemaal te personaliseren.

 


prijzen geboortekaartjes
meisjes geboortekaartjes
jongens geboortekaartjes
dit zijn wij

Hoe bestel je een geboortekaartjes label?

 

Van een geboortekaartjes label kun je -net als bij al onze andere geboortekaartjes- een gratis proefkaartje bestellen om de kleuren, kwaliteit en papiersoort te beoordelen. De proefkaartjes zijn echter nog niet gestansd maar hebben wel een duidelijk grid van hoe de kaarten straks gesneden zullen worden. Bij een uiteindelijke oplage worden de kaarten vanzelfsprekend in de juiste vorm gestansd zodat je deze heel makkelijk zelf uit het papier kunt drukken. Door deze handeling is de levertijd van deze kaartjes wel 1 dagje langer maar daar krijg je dan wel een mooi, uniek geboortekaartje voor terug!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code