Verberg filters
Soort
Trouwkaarten
Type
Kleuren

Hulp Nodig?

06 2478 2612
(ook via whats-app)

Bestel een gratis proefkaart!

Gebruik de actiecode: PROE15

Klassieke trouwkaarten

Klassieke trouwkaarten,

ze zijn er zeker nog! Misschien wel meer dan ooit.. De opbouw is vaak wat minimalistischer en minder druk dan een hippe trouwkaart. Traditionele lettertypes en met mooie, vaak kleine details.

Lees meer


Een klassieke trouwkaart

Een klassieke trouwkaart is chique en stijlvol maar zeker niet achterhaald. Zoals wij het zien is dit een trouwkaart waarbij typografie en traditionele teksten de hoofdrol spelen. Wel natuurlijk met kleine details die er op een subtiele wijze aan worden toegevoegd. Je kunt denken aan kleine glitters, bloemetjes of swirls.

 

Het juiste lettertype voor het juiste gevoel

Klassieke lettertypes zijn vaak lettertypes met schreef [kleine haakjes aan de letter]. Tegenwoordig is het wel veelgezien dat dit schreef lettertype wordt gecombineerd met een [hand]schrift lettertype. Zo ontstaat een mooi, evenwichtig ontwerp wat ook strak oogt. Op deze kaart wordt verder vaak gebruik gemaakt van duidelijke alinea´s en relatief wat meer tekst dan de bij de "uber hippe" trouwkaarten.

 

Veel verschillende trouwkaarten

Als ontwerpstudio toveren we al onze ontwerpen om tot mooie kaarten in formaten en combinaties warvan wij denken dat jullie ze geweldig vinden. Zo mooi, dat we jullie kunnen overtuigen om ons ons jullie trouwkaarten te laten maken. Hiervoor hebben we naast onze reguliere collectie ook gestylde trouwkaarten, pocketfold trouwkaarten en trouwkaarten met foto en tijdstrips.

 


gestylde trouwkaarten
trouwkaart met fotostrip
pocketfold trouwkaarten
zelf je trouwkaart maken
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code