Soort
Trouwkaarten
Type
Kleuren

Klassieke trouwkaarten

Filter

Een klassieke trouwkaart

Een klassieke trouwkaart is chique en stijlvol maar zeker niet achterhaald. Zoals wij het zien is dit een trouwkaart waarbij typografie en traditionele teksten de hoofdrol spelen. Wel natuurlijk met kleine details die er op een subtiele wijze aan worden toegevoegd. Je kunt denken aan kleine glitters, bloemetjes of swirls.

 

Het juiste lettertype voor het juiste gevoel

Klassieke lettertypes zijn vaak lettertypes met schreef [kleine haakjes aan de letter]. Tegenwoordig is het wel veelgezien dat dit schreef lettertype wordt gecombineerd met een [hand]schrift lettertype. Zo ontstaat een mooi, evenwichtig ontwerp wat ook strak oogt. Op deze kaart wordt verder vaak gebruik gemaakt van duidelijke alinea´s en relatief wat meer tekst dan de bij de "uber hippe" trouwkaarten.

 

Veel verschillende trouwkaarten

Als ontwerpstudio toveren we al onze ontwerpen om tot mooie kaarten in formaten en combinaties warvan wij denken dat jullie ze geweldig vinden. Zo mooi, dat we jullie kunnen overtuigen om ons ons jullie trouwkaarten te laten maken. Hiervoor hebben we naast onze reguliere collectie ook gestylde trouwkaarten, pocketfold trouwkaarten en trouwkaarten met foto en tijdstrips.