Soort
Geboortekaartjes
Stijl Geboortekaartje
 Toon meer
Illustratie
 Toon meer
Dieren
 Toon meer
Seizoen
Type
Speciale afwerking
Enveloppen formaat
Enveloppen kleur
 Toon meer
Kleuren
 Toon meer
Etiketten categorie
Sluitstickers categorie

Lieve geboortekaartjes

Filter

Lieve geboortekaartjes

 

Een pasgeboren kindje, zo schattig en lief. Daar pasen onze lieve geboortekaartjes goed bij om helemaal mee weg te dromen. Denk hierbij aan zachte kleuren, stipjes, strikjes en ruitjes met mooie -soms klassieke- elementen. In verschillende stijlen van handgetekende illustraties tot wat strakkere elementen. We hebben alles samengebracht in deze geboortekaartjes waardoor deze op hun allerliefste zijn voor jullie kleine meisje of jongen. Ja ook voor jongens! Onze lieve geboortekaartjes zijn er ook zeker voor de kleine, liefste mannetjes!

 

Ga zelf aan de slag

 

Lekker aan de slag met onze lieve designs. De teksten tover je makkelijk zelf om in jullie eigen teksten, met eigen lettertypes en in een bijpassende mooie kleur. Bij sommige lieve geboortekaartjes kun je de afbeeldingen op een andere plek zetten of zelfs een eigen kleur geven. Kies een kaartje dat super lief is als basis voor jullie kaart en maak er een persoonlijk kaartje van. Naast deze collectie met de liefste kaartjes hebben we ook nog stoere of hippe geboortekaartjes voor het geval dat deze kaartjes net wat te zoet zijn. 

 

Heb je toch graag even wat hulp om op gang te komen of het kaartje helemaal af te maken naar je zin? Bel of mail ons dan, we helpen je namelijk graag verder op weg of passen het design even voor je aan zodat je zelf weer verder kunt met jullie lieve geboortekaartje. Weten jullie al of er een jongen of meisje geboren zal worden? Via onze jongens geboortekaartjes en meisjes geboortekaartjes kunnen jullie ook verder selecteren op formaat, kleur en ook weer via de sfeer hip, stoer en lief.

 

Al onze geboortekaartjes zijn met zorg ontworpen. Daarbij is het voor ons van groot belang om het ontwerp ook op papier op z'n allermooist te presenteren. We hebben dan ook speciaal  voor jullie 5 mooie papiersoorten geselecteerd. Bovendien wordt jullie lieve kaartje met kwalitatieve machines geprint. Dit gebeurt in een mooi familiebedrijf met een jarenlange passie voor drukwerk. Hier komt alles samen en versturen we met een hele snelle levertijd jullie lieve geboortekaartjes.