Geboortekaartje paulien pinguïn label

2 labels van 14,5x7 cm - pinguïn

Geboortekaartje paulien pinguïn label

 

Super lief en en handgetekend geboortekaartje met een mooi gedetailleerde hyacint en tulp, mooi hollands. Heb je het kleine bloembolletje al gezien :-). Lorenzo heeft een losse tekenstijl juist dit geeft dit kaartje haar unieke sfeer. 

 

Door het kleurverlopp kun je de kleuren niet zelf aanpassen, maar wel het zwart. Wil je toch andere kleurschakeringen? Klik hieronder op HULP NODIG en laat mij je wensen weten.

 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. Proefjes van labelgeboortekaartjes stansen we overigens nog niet, je ziet de lijntjes op de kaart staan welke we bij een oplage van jouw kaarten natuurlijk uitsnijden samen met de perforatie. Door deze speciale afwerking duurt de verwerking van dit kaartje 1 dag langer. Touwtje (niet meegeleverd maar wel verkrijgbaar in onze Style Shop) er door en klaar is jullie unieke geboortekaartje.

of zet op je verlanglijstje
  • 2 labels van 14,5x7 cm - pinguïn

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 26-06-2019

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code