Pocketfold recycled - 100 stuks

Pocketfold recycled mat

100 Pocketfolds recycled mat

Set van 100 Pocketfold (recycled van 280 grams papier) in het stoere formaat 17,8 x 12,7 cm. In de pocketfold past onze kaart van 17,5 x 12 cm perfect samen met 2 of 3 bijkaartjes in het formaat 17,5 x 12 cm, 15,5 x 12 cm en 13,5 x 12 cm.

 

Pocketfolds worden vanaf een andere locatie verzonden dan het bijbehorende drukwerk. Om deze reden rekenen we apart verzendkosten voor dit product. De levertijd is ongeveer 2 weken.

 

De pocketfold worden plat (niet geplakt geleverd), maar zet je heel makkelijk zelf in elkaar met tweezijdig tape. Maak de extra kaarten in de online module op in de zelfde stijl als de trouwkaart met dezelfde lettertypes en kleuren. Touwtje er omheen, wellicht een leuk gepersonaliseerd label er aan en je bent helemaal hip en compleet!

 

 

Aantal: Prijs per stuk: Totaal:
€ 2000,00
zet op je verlanglijstje

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code