Trouwkaarten die sprankelen

Trouwen met de liefde van je leven. Dat is een droom die uitkomt. Hoe fijn is het om je leven te gaan delen met iemand van wie je ontzettend veel houdt! Natuurlijk wil je je dierbare vrienden en familieleden op de hoogte brengen van dit blijde nieuws en hen uitnodigen voor deze speciale dag. Bij voorkeur met een prachtige kaart die past bij jullie liefdesverhaal en/of thema, locatie en het soort bruiloft. Wij willen je hiermee heel graag helpen. Liefde vormt een onuitputtelijke inspiratiebron; en iedere liefde heeft een eigen verhaal waar een andere vorm bij pasr. Daarom bieden wij genoeg mogelijkheden om de trouwkaart helemaal aan jouw wensen en die van je grote liefde te laten voldoen.

 

Trouwkaarten eigen stijl

De natuur geeft ons ontzettend veel inspiratie om de mooiste en origineelste trouwkaarten te kunnen creëren. Onze handgemaakte illustraties voor op de trouwkaarten zijn fris, luchtig en een tikkeltje romantisch. Bij voorkeur met bloemen en/of aquareltechnieken. Wij zijn dol op bloemen. Je hebt ze in talloze verschillende soorten en maten. Ideaal voor een unieke trouwkaart! 

 

Jouw trouwkaart zelf ontwerpen

Onze trouwkaartencollectie is zo op onze website geplaatst dat je ze zelf verder kunt ontwerpen. Raadpleeg onze beeldbank om speciale details en symbolen toe te voegen. Denk aan bloemen, hartjes, vlinders, mooie patronen, glitters, takjes, et cetera. Met onze online editor kun je teksten en lettertypes aanpassen, en ontwerpen opslaan in je account om er later aan verder te werken. 

 

begin gelijk met ontwerpen

Trouwkaarten

 

SPECIALS - MAAK JOUW TROUWKAART SPECIAAL

Wil je je gasten extra verrassen? Ga dan voor gestylde trouwkaarten met een bijpassend achterblad en een lint of touw. Je kunt ook een unieke set versturen: een trouwkaart met inlegkaarten in een mooi mapje. Met deze complete pocketfolds geef je jouw gasten een klein cadeautje als uitnodiging. Trouwkaarten met (foto)strips zijn door hun extra labeltje ook altijd bijzonder. Hier kun je bijvoorbeeld foto’s in plaatsen van mooie gebeurtenissen uit jullie leven. Dit geeft de trouwkaart een extra persoonlijke touch.

 

GEBRUIK ONS HULP

Bloom09 is meer dan een editor! Achter de schermen sta ik (Rianne) jullie graag bij met tips en tricks. Zelfs voor de makkelijke en moeilijke vragen mag je mij bellen of een berichtje sturen, ik vind het fijn om voor je klaar te staan. 

 

 

WERKWIJZE

In het kort! Als jullie de perfecte kaart hebben gevonden op onze website kun je jullie eigen creativiteit haar gang laten gaan. Maak een account aan en ga teksten typen, lettertypes bekijken en wisselen. Vervolgens is het tijd om een (gratis eerste) proefkaart te gaan bestellen. Voor je op de website uit checkt, kies je 1 van de mooie papiersoorten waar ik jullie trouwkaart op mag drukken. Is de proefdruk die bij jullie in de brievenbus valt naar wens? Give it a go en bestel jullie eigen oplage super mooie trouwkaarten. Lukt het even niet... neem contact op!

 

MOOI VERZENDEN

Niets is zo leuk als het verrassen van jullie gasten met mooi drukwerk, de mooiste trouwkaart. Om jullie trouwkaart nog even extra in het zonnetje te zetten, verstuur je deze met bijzondere details. Als alles klopt word je helemaal blij en jullie gasten ook. Doe dit met  mooie bijpassende enveloppen of adresstickers in de stijl van de uitnodiging. Extra chique is het om de adressen van familie en vrienden direct te printen op de envelop in het zelfde lettertype als jullie trouwkaart. En de sluitsticker, tegenwoordig kun je bijna niet meer zonder. Met een leuk, klein detail een echte eyecatcher op de envelop.