VARIANTEN OP DIT DESIGN

Geboortekaartje dubbel houten bootje

Dubbele kaart 10 x 21cm - dubbel bootje

Geboortekaartje dubbel houten bootje

De door ons handgemaakte aquarel achtergrond in de kleur "zee" geeft een lief sfeertje mee aan deze kaart. Ik combineerde dit design met een ECHT stoer houten bootje voor een contrasterende en bijzondere combinatie.De achtergrond vind je in de beeldbank in alle 10 onze favoriete kleuren en kun je dus heel makkelijk aanpassen.

 

Deze versie betreft een dubbele, staande kaart.

 

De bootjes bestel je het liefst wat eerder dan de kaarten omdat de levertijd hiervan wat langer kan zijn. De bootjes plak je heel eenvoudig op het kaartje met reguliere vanallesennogwatlijm.
 

De tekst "it´s a boy" vervang je in de beeldbank door "it´s a girl" (indien nodig natuurlijk) maar je kunt ons ook een eigen tekstuele wens door geven door hier onder te klikken op "HULP NODIG?". Geef ons je tekswens en we zetten deze in jullie kaart.
 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. Ook zijn er voor enkele kaarten dikkere papiersoorten beschikbaar die net wat meer body geven aan deze enkele kaart. 

of zet op je verlanglijstje
  • Dubbele kaart 10 x 21cm - dubbel bootje

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 10-07-2020

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code