Meest gestelde vragen

Type hier je vraag:
Gerelateerde vragen over Sluitstickers en etiketten
- Sluitstickers

De sluitstickers zijn rond en hebben een diameter van 4 cm. Op 1 vel sluitstickers zitten 24 sluitstickers. Je kunt ze gebruiken voor het afsluiten van de envelop maar ze zijn ook leuk op een doopsuiker, cadeautje voor de kraamvisite.


- Sluitstickers ontwerpen

Het leukst is het als de sluitsticker in lijn is met het ontwerp van jullie kaart. We hebben veel sluitstickers in onze collectie opgenomen maar het is ook mogelijk om een eigen sluitsticker te ontwerpen.De levertijd van de sluitstickers is hetzelfde als bij de andere kaarten. Op werkdagen besteld voor 12.00 uur is dezelfde dag verzonden.


- Etiketten maken

Heb je geen zin om adressen te schrijven of heb je geen mooi handschrift dan kun je gebruik maken van onze etiketten. Staat jouw ontwerp er niet tussen en wil je een etiket in de stijl van je kaarten dan kun je er gratis 1 aanvragen.Adressen kun je handmatig in je account opslaan. Ga vanuit je account aan de rechterzijde naar BIBLIOTHEEK/Mijn adressen en etiketten. Onderaan deze pagina via het grijze vlak "adres toevoegen" kun je adressenbestand opbouwen. Dit hoeft niet in 1 keer, de adressen worden tussendoor opgeslagen. Je kunt ook een excell bestand uploaden en zo alle adressen in je account zetten. Kies voor adressen importeren met .xlsx. Er komt een pop-up venster waar je ook een voorbeeldbestand kunt downloaden en kunt zien hoe het bestand er uit moet zien wat betreft kolommen. Heb je het adressen bestand klaar dan klik je op "bestand kiezen", selecteer je het bestand en klik je op "uploaden". Onder de balk naam, adres, opties zie je nu alle adressen staan. Let wel op als je als land Nederland invoert, zal dit ook op je adresetiketten komen te staan. 


Meest gestelde vragen

IK WIL MEER WETEN OVER

Geen antwoord op je vraag gevonden?
Maandag t/m vrijdag 09.00 - 16.00 uur

TELEFOON
061418243
E-MAIL
info@bloom09.nl